Nog een candy...

Nog een candy...

Gepost door in op Nov 03, 2016 . 0 Comments.

In mijn vorig berichtje gaf ik al aan dat er nog twee jurkjes geknipt op me lagen te wachten. Eentje is af :-)

Ik koos voor een populair stofje dat in knippie werd gebruikt. Zelf ben ik niet zo rozig van smaak, maar Marjolein des te meer.
Om toch iets aan het te poezelige gehalte te doen, voorzag ik donkerblauwe zakjes in het jurkje. Dat breekt het roos toch een beetje. De mouwtjes liet ik voorlopig onafgewerkt, misschien pas ik dit nog wel eens aan, maar voorlopig vind ik het wel ruig!

Naar het vorige succes van haar flochskes kreeg ze er weer. Joepie.  Het patroon is weer de candy van la maison victor en ik kan al verraden dat ook het volgende jurkje weer hetzelfde patroon zal zijn. Never change a winning recipe of zo :-)  En dan nu wat foto's.

 

 

 
Naar aanleiding van de webshop 3-daagse krijg je op dit stofje maar ook op alle andere stofjes in de shop 15 % koritng

groeten
Annelies

Laaste update: Nov 03, 2016

Gerelateerde Producten:

Commentaar

Geef Comentaar

Geef een antwosrd

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliseerd)
   Website: (url met http://)
* Commentaar:
Copyright 2013 klijntje.be • Webdesign Burgmans web & reclamebureau
Mod not enabled! Enter admin settings :)